Vaknade med förkylning, inte så farlig sådan, men ändå. Var ganska seg i kolan och kroppen jobbade på högvarv. Tog mig en sovmorgon, fast jag egentligen borde vara i skolan och ta kurser för att maximera mina möjligheter att få kurser. Men jag valde att äta frukost i lugn och ro, prata med mamma och pappa som var på Restaurang J (DRÖM). Det var första gången jag hade en ledig sekund sedan jag kom hit tror jag. SKÖNT. 
 
Men senare åkte jag till skolan, hängde lite och sedan styrde jag kosan mot min första kurs. HERREGUD. Jag var enda tjej i klassrummet och dagen till ära hade jag även grön klänning, vilket gjorde att jag stack ut på alla sätt och vis ur den genomgående svarta skaran. Professorn kom och jesus vad han körde på. Ni vet när det är "Introduktion" men du ändå sitter där som ett frågetecken. Han pratade om processorer, mänger av företag och allt i detalj. LOL. Carolina från Sverige var väldigt lost där ett tag i tech-mecka. Men men, blev bro med en kille från Jordanien, som var supertrevlig och berättade hur bra Sverige är jämfört med USA (?!). 
 
Efter kursen åkte jag till affären och köpte mat och tog en sväng till apoketet i jakt på hostmedicin. Har tyvärr inga bilder från idag, men ni får en gammal! 
 
 
 
SJSU <3
 
PUSS 
C
 

Kommentera

Publiceras ej