Luxfrukost och prommenad till en utkiksplats över San Diego Downtown. Lunch och sedan åkte vi iväg till Sunset Cliffs och Ocean Beach. WOWOW. Saras pojkvän kom också på besök! 
 
Sedan bar det iväg till flygplatsen och eftersom det var Halloween var flygpersonalen utklädda och vi fick varsin pumpa och lite godis. ;-) Typiskt USA. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Farväl San Diego!
 
 
Hello Bay Area! 
 
PUSS 
C
 
 
 
Sovmorgon, prommis och tro det eller ej så regnade det liite, så vi var tvugna att ta skydd på ett cafe (inte så dåligt). Drack kaffe, pratade och disskuterade livet. SÅ kul att träffa Malin och Felicia igen. Träffar dem vanligtvis varje dag i Linköping så det var underbart att hänga med dem igen! 
 
Vi gick tillbaka längs stranden och sedan åkte vi till La Jolla och åt middag på en supermysig italiensk restaurang. 
 
 
 
 
 
 
Ser ni sjölejonen? :-) 
 
 
 
PUSS 
C
 
Morgonprommenad längs bayen och till bageriet och köpte färskt bröd. Åt lyxfrukost hemma med smoothie, kaffe och bröd. Sedan åkte vi och Stand-up paddlade. WOWOWOW! Tyvärr blåste dte ite och ar lite strömt så vi trodde ett tag att vi skulle dö, vilket hade ett ganska dramatiskta konversationer ute på vattnet. Malin ropade: "fortsätt utan mig". hah. Vi kom i land oskadda, dock med två flytvästar färre..... hehheheheheh
 
Sedan gjorde vi i ordning inför kvällens galajj. Pubrunda med the gang. SÅ kul. 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSS 
C