Första dagen på bibblan. Det är så fint där och jag gillar verkligen att sitta och titta ut över palmerna samt staden!  Jag har organiserat upp kurserna och läst på om datorer. Känner att det behövs inför imorgon. LOL. Känner mig typ superpeppad på att ha klänningar/färgglada kläder med tanke på att alla i min datakurs är exremt svarta. Oklart men ändå. 
 
När jag skulle hem frågade Lukas som jag ville följa med till Whole Foods, vilket jag gääärna ville. Så vi åkte och handlade och jag var i HIMLEN. Alltså wooooooow! Äntligen har jag hittat hem i USA. En butik full med grönsaker, frukt, ekologiskt och andra nyttigheter! Jag som älskar att handla kunde gå runt där i timmar och bara för att få undersöka allt! När jag stod i kassan frågade kassören om jag hittat allt jag behövde också vidare. Då berättade jag (kanske lite i extas) att detta var den bästa butiken i USA och att det var så kul att jag hittade hit. Var på han säger att "eftersom du är ny kund drar jag bort youghurten från kvittot så du kan få provsmaka den". WOWOWOWOW! Så najs! #SWAG 
 
 
 
 
 
 
 
Hittade den här boken och trodde att det var ett skämt?! Men nej. 
 
 
Under eftermiddagen! 
 
PUSS 
C
 
Idag jobbade jag lite på brännan. Vi åkte till en poolanläggning i närheten och skolade och badade. SÅ härligt. På kvällen gick vi ut och åt middag. Det blev en burgare med tyskar, australiensare, schweizare, japaner och svenskar. Intressant mix helt enkelt! Vi hade i alla fall tur med sällskapet! 
 
 
 
Extremt dålig bild från poolen men ändå. 
 
PUSS 
C
 
Idag har vi varit och fixat nycklar till lägenheten, än så länge har jag och Emelie delat på ett par, men nu har jag mina egna! Så skönt! Jag valde självklart en nyckel med Hitta Nemo som motiv. LOL. Vi var där med Laura, vår roomie, som sedan fortsatte att guida oss på Target (gigantiskt affär). Jag köpte lite nytt smink så jag kan vara fab här i Cali. haha. 
 
På kvällen gick vi och tittade på volleyboll, SJSU Spartans spelade mot Manhattan, ja, riktiga Manhattan. Imponerad att de flyger så långt för att spela matcher! Spartans vann, så det var kul!! Sedan gick vi och åt frozen youghurt, som jag typ aldrig ätit, precis intill campus. Bra dag! 
 
 
 
 
PUSS 
C