Idag har jag fått lyssna på fler presentationer och bara minglat runt! Fördjupat mig i kurserna och lite sånt matnyttigt! Hade min nya kjol på mig i skolan och kände mig som en BOSS. Ja, lugn i bussen, bild kommer! 
 
Efter skolan skulle vi bara ta en liten tur till Downtown och gå runt lite. Det slutade med att vi var i Japantown i jakt på sushi. Jag tittade in i en restaurang och var helt i extas över att de hade band som gick runt med sushi. Jag bestämde genast att vi skulle äta här. Det var ingen besvikelse! Top 5 bästa, kanske top 3 när jag tänker efter, sushin någonsin! Jag valde från bandet först 4 bitar som såg ut som vanliga rullar men med lite tvist och sedan en tallrik med friterad-ish (inte så grosse som det låter) bitar! SJUKTLIGT gott. Skaffade mig även ett stammis kort där. LOL. Sedan gick vi hem och jag fick se Magdalenas lägenhet som var superfin! 
 
 
Den omtalade kjolen
 
 
Livet ändå
 
 
Well hello Campus
 
 
SUSHIIIIIIIIIIIIIIIII
 
 
Observera månen!!!
 
PUSS 
C
 
 

1 kommentarer

Mum

18 Aug 2016 17:20

Så fin och så LOL! <3 Kommer snart.......NOT! Visst gick du inte hem ensam. Du hade väl sällskap? ILY<3 NJUT o ta hand om LINIS!
KRAAAAAAAAAAAM

Kommentera

Publiceras ej